There was an error in this gadget

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, June 11, 2012

||hoiiiishhhh||


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..


long time no c ya...well, lots to share, but i only manage to write a bit.


ouch...seriously??? bengang pula di tengah pagi nie...bengang terhadap satu page dkt facebook nie...
Ang dok jaja crita rumahtangga ang kt org lain pa pasai?? laki ang x romantik ka, bini ang xreti makeup ka, awek ang curang ka, pakwe ang x caring ka, itu suma pon ang nak gtau kat org lain??
aisemen, saudara saudari, buka minda tue cikit...ada masalah bincang leklok, jumpa pakar seperti pakar perunding rumah tangga, ustaz, ustazah, tok kadi, ka sesape yang berilmu tentang hal macam tue...


menyampah tengok tau....dah tue kalau yang komen tue orang yang berpengalaman xpa juga...manalah tau, 2x5 jak....


ibarat membuka pekung di badan sendiri.


Allah Maha Mengetahui lagi Maha bijaksana pasal hal2 macam nie... pegi mengadu kat manusia buatpa.. 


sama2 kita beringat...bukanlah bermaksud kita tak boleh meluah atau berkongsi perasaan kat sesapa, but it must be within the boundary my dearest....otherwise it will turn out worse...


Aisehmen.....





No comments:

Post a Comment