There was an error in this gadget

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, February 24, 2011

When Boring is Coming ^_^

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh......

Ya.....jumpa lagi.....baru perasan, my first entry was February... aiyakkk...poor little bloggy...hihihihi...don't worry, skarang dh mok start coret2 dah....hmmm.....

tajuk pon dah menunjukkan bahawa keboringan telah melanda ati saya...walaupon di saat tengah mood exam, sempat jugak terasa boring kan??? memang pelik....saya mo show kan kat kawan2 suma pa yang saya buat kalau boring datang kat saya...

antaranya adalah,
kelas hoki...


Ney lah kerja time boring.......neyh hasil yang utama dalam sem neyh..kenapa? sebab time neyh kawan lain sibuk bentang sal permainan hoki, saya happy2 cipta makhluk kat atas neyh..kawan saya memang sedia maklum dah dengan sikap saya....lebih baik daripada saya wat 'peta' Sabah Sarawak kat atas meja tuh kan???hehehe...>>>>angguk jak lah.......hihi...


selain itu,

ney pulak time social studies punya kelas,comey x????boring cz tgk movie yang dh penah tgk.....ney pon wt dalam gelap.....mcm dalam cinema, cz tgk movie beramai2 kan...hihihi...

ada lagilah...

yang neyh lau x silap, time kelas rehat...nmpak liquid paper, trus spreading kan art...hihihihi

itulah antara "karya boring" saya...anyway, hope saya tidak depressed dengan kerja2 saya yang sedia ada and, yang bakal mendatang...
>>>>biarlah art neyh org kata x cantik..yang penting saya puas ati dengan apa yang saya buat kan???art x perlukan kepintaran atau kejituan...art ialah something abstract....org jiwa art ja yang layak mok komen..hihihi


P/S : tuk kawan2, mo kasi nasihat neyh, tuk peringatan bersama, panggillah gelaran ibu tau bapa anda sebanyak mungkin, siapa tahu lepas neyh kita dah x berpeluang.....
masa kecik2 dulu, saya takut sangat kalau saya terlupa mummy and daddy saya, alhamdulillah, berkat hidayah Allah S.W.T, saya masih di beri peluang untuk sentiasa ingat akan jasa ibu bapa saya tuk saya....akhir coretan...maaf andai saya pernah buat salah and silap kat kawan2 suma........all the best!

Saturday, February 19, 2011

Oh my......new life!!!

assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh....sorry dear bloggy...long time no c ya....specially to my friend, IEDA....sorry tau...bukan apa....i got new life and kinda busy work it out....my works doubled and sometimes tripled...hihihih....mohon maaf ya.......neyh ja yang sya dapat curahkan buat waktu neyh.....

ari neyh 19hb2 2011 merupakan hari boring and hari bukan aq sedunia....why???sebabnya, sya meniti minit2 siang hari tadi dengan pengisian seminar yang mungkin bukan 'selera' sya....ngantuk sangat time seminar tadi..sya bukan diri sya yang sebenarnya tadi....sya amat pasif!!!!!!.....seminar tuk penulis...walhal sya neyh, membaca pun mintak simpang.....huhuhu.....what i can take as my new valuable experience, even a lil bit, i hope i got some that might be useful in the future....keboringan yang agak ketara adalah> sya smpai tertidur2...biasalah....not my cup of tea kan...

lagi satu, td sya fully purple....like this colour...hihih....

P/S>>>>>>>>>>i'm not longer the old fiy yang steady jak sepanjang masa dek kerana xda benda nak dibuat. sekarang, sya kena catch up many things to ensure kerja sya suma siap...sya harap lah....penat sangat permulaan semester dua neyh...tu lah, sapa suruh pergi calonkan diri sendiri kan? =_=.....bingung sendiri....

banyak sangat yang berlaku semester dua neyh...memang totally blast full lah jadinya......sampai sya jd chipsmore...hihihi....

>>>>>>>>>>lupa pula mok ctau....calonkan diri tuk apa ya??? sebenarnya sya calonkan diri sya tuk jadi "org penting" kunun....penting lah sangat....i'm just doing thing that i like...leadership......but it's still the same....and in addition, my language!!!!! its turn Cloudy....worse!!!!!..totally SCRAMBLING!!!! huhuhuhu....

>>>>>>>>>x lama g mo mock exam....kawan2, tolong doakan sya ya....

>>>>>>>>last but not the least, my favorite quotation...

"Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu, jika kau hilangkan agama dalam dirimu, hilanglah cintaku padamu."

(Imam Nawawi)




>>>>>>untuk semua yang sayang dgn sya, sya syang kamu semua...untuk NURBAINUN AND NURSHEYREEN and MANJ....sya syg kamu....kmu sentiasa ada di saat sya dibuai "homesick"......